Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
varrasta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (400 g) esikeitettyjä maissintähkiä
- 1 (150 g) punainen paprika
- 1 pieni (300 g) kesäkurpitsa
- 6-8 (400 g) keitettyä uutta perunaa
- 200 g tuoreita herkkusieniä
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 tl gourmet-suolahiutaleita
Lisäksi
- 0 kg puisia grillivarrastikkuja
Jaa resepti
Ohje
- Laita varrastikut kylmään veteen likoamaan.
- Paloittele maissit, paprika ja kesäkurpitsa. Puolita tai lohko perunat. Pujottele kasvikset, perunat ja sienet vartaisiin. Voitele vartaat Oivariini rasvalla.
- Grillaa molemmin puolin, kunnes kasvikset ovat kuumia ja alkavat kypsyä (n. 5 min). Ripota pintaan suolaa.
- Halutessasi voit kypsentää vartaat myös uunissa 200 asteessa n. 15 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
70 kcal
Proteiini
1,5 g
Hiilihydraatti
10,7 g
Rasva
2,8 g
Tyydyttynyt rasva
0,4 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- puisia grillivarrastikkuja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.