Pavlova on klassikkojälkiruokien kuningatar. Venäläisen ballerinan Anna Pavlovan kerrotaan olevan sen esikuvana. Tätä marenkiunelmaa on kuvailtu runollisesti: marengin valkoinen kuohkeus ja ilmava keveys kuvaavat tanssijattaren pukua ja hennon haurasta olemusta. Täytteenä voi käyttää hedelmien sijaan myös tuoreita marjoja.
4 | valkuaista |
2 ½ dl | sokeria |
2 tl | vaniljasokeria |
1 tl | valkoviinietikkaa |
2 tl | maissitärkkelystä (Maizena) |
Täyte | |
---|---|
2 dl | |
2 prk (à 200 g) | |
1 tl | vaniljasokeria |
1 | kypsä mango tai 1 tlkpersikoita |
1 - 2 | kuorittua kiiviä |
1 | passiohedelmä |
( sitruunankuorta ) | |
Voiteluun | |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.