Pavlova on klassikkojälkiruokien kuningatar. Venäläisen ballerinan Anna Pavlovan kerrotaan olevan sen esikuvana. Tätä marenkiunelmaa on kuvailtu runollisesti: marengin valkoinen kuohkeus ja ilmava keveys kuvaavat tanssijattaren pukua ja hennon haurasta olemusta. Täytteenä voi käyttää hedelmien sijaan myös tuoreita marjoja.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
4 | valkuaista |
2 ½ dl | sokeria |
2 tl | vaniljasokeria |
1 tl | valkoviinietikkaa |
2 tl | maissitärkkelystä (Maizena) |
Täyte | |
---|---|
2 dl | |
2 prk (à 200 g) | |
1 tl | vaniljasokeria |
1 | kypsä mango tai 1 tlkpersikoita |
1 - 2 | kuorittua kiiviä |
1 | passionhedelmä |
( sitruunankuorta ) | |
Voiteluun | |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.