Hedelmäinen juustosalaatti

Hedelmäinen juustosalaatti

Hedelmäinen juustosalaatti on maukas vaihtoehto arkilounaalle. Kastike vahvistaa hedelmäistä makumaailmaa ja antaa pikantin terän salaatille.

20 min
helppo
133 kcal / 100g
2
1

Ainekset5 annosta

5 annosta

Kastike

1 prk (200 g)
2 rkl
mangochutneya
½ tl
chilijauhetta
½ dl

Salaatti

1 ruukku
jääsalaattia
1 ruukku
rucolaa
1 dl
cashewpähkinöitä
pala (300 g)
hunajamelonia
tai kurkku
100 - 150 g
1 tlk (312/175 g)
säilykemandariineja
1
banaani

Ohje

  1. Sekoita kastikkeen ainekset. Anna kastikkeen maustua jääkaapissa sillä aikaa, kun teet salaatin.
  2. Huuhdo ja linkoa tai kuivaa salaatit.
  3. Paahda pähkinät puhtaalla, kuivalla pannulla keskilämmöllä. Anna niiden jäähtyä.
  4. Kuutioi meloni tai kurkku ja juusto. Valuta mandariinit. Viipaloi banaani.
  5. Ravi salaatti ja kerrostele muiden ainesten kansssa laakealle tarjoiluvadille.
  6. Tarjoa kastike erikseen.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
133 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
126 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)