Hedelmäinen piristys

Hedelmäinen piristys

Pirtsakka välipala paloitellaan verigreipistä ja kiivistä. Annoksen täyttävyyttä lisää raejuusto.

Ainekset4 annosta

4 annosta
2
verigreippiä
3 - 4
kiiviä
1 prk (200 g)
hunajaa

Ohje

  1. Kuori terävällä veitsellä greipit työlaudalla niin, että leikkaat samalla pinnasta pois valkoisen osan. Lohko greipit veitsellä kalvottomiksi, poista siemenet. Kuori ja viipaloi kiivit
  2. Annostele tarjoilukulhoihin hedelmäpaloja ja raejuustoa. Valuta päälle halutessasi hunajaa. Tarjoa välipalaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
52 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›