Hedelmäjuustokakku

Hedelmäjuustokakku

Hedelmäjuustokakkuun käytetään helppoja säilykehedelmiä. Koristele kakku haluamillasi hedelmillä ja marjoilla.

8 h 35 min
keskitaso
253 kcal / 100g
3
1

Ainekset10 annosta

10 annosta

Pohja

175 g
Domino-keksejä
50 g

Täyte

2 tlk (à 420/240 g)
säilykemangoa , -persikkaa tai -aprikoosia
8
liivatelehteä
2 rkl
säilykehedelmien lientä
2 rasiaa (à 200 g)
1 rkl
sitruunamehua
1 dl
sokeria
2 dl

Koristeluun

tuoreita hedelmiä ja marjoja

Ohje

  1. Pingota Ø 22 - 24 cm:n irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi
    Pingota Ø 22 - 24 cm:n irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi
  2. Hienonna keksit ja sekoita joukkoon voisula. Levitä seos vuoan pohjalle
  3. Valuta ja soseuta hedelmät (ota lientä talteen). Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liivatelehdistä vesi pois ja liuota ne kiehuvan kuumaan säilykehedelmien liemeen.
  4. Vatkaa tuorejuuston joukkoon liivate ja hedelmäsose. Lisää seokseen sitruunamehu ja sokeri sekä lopuksi vaahdotettu kerma. Kaada seos vuokaan. Peitä vuoka kelmulla tai foliolla.
  5. Anna kakun hyytyä ja maustua jääkaapissa mieluiten seuraavaan päivään. Irrota kakku vuoasta ja koristele viipaloiduilla hedelmillä sekä marjoilla.
  6. (Valmista hyytelösokerista kiille pakkauksen ohjeen mukaan. Sivele kiillettä hedelmille ja marjoille.)

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
253 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)