
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni175°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 2 kananmunaa
- ¾ dl sokeria
- 1 dl vehnäjauhoja
- 3 rkl kaakaojauhetta
- ½ tl leivinjauhetta
-
1 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Kostutus
- ¼ dl hedelmälientä
Täyte
-
2 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
- 2-3 rkl sokeria
- ½ tl vaniljasokeria
- ¼ tl inkivääriä
- 1 tlk (425/220 g) säilykemangoa
- 1½ dl (n. 200 g) viinirypäleitä
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja Oivariini
- Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun torttuvuokaan (halkaisija 24 cm). Paista 175 asteessa 15 - 20 min. Kumoa ja anna jäähtyä.
- Kostuta pohja. Valmista täyte. Vaahdota kerma. Mausta sokereilla ja inkiväärillä.
- Valuta mango. Kuutioi puolet mangosta ja yhdistä kerman joukkoon. Levitä kerros mangovaahtoa jäähtyneelle pohjalle. Halkaise pestyt viinirypäleet. Asettele loput hedelmät vaahdon päälle ja koristele lopulla vaahdolla.
- Tarjoa jälkiruoaksi tai kahvin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
239 kcal
Proteiini
3,1 g
Hiilihydraatti
19,8 g
Rasva
16,2 g
Tyydyttynyt rasva
5,8 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa