Helppo mango-rypäletorttu

Helppo mango-rypäletorttu

Torttupohjan avulla valmistat nopean, täytekakunomaisen tarjottavan kahvipöytään.

50 min
helppo
247 kcal / 100g
1
0

Ainekset8 annosta

8 annosta

Pohja

2
kananmunaa
¾ dl
sokeria
1 dl
vehnäjauhoja
3 rkl
kaakaojauhetta
½ tl
leivinjauhetta
1 dl

Kostutus

¼ dl
hedelmälientä

Täyte

2 dl
2 - 3 rkl
sokeria
½ tl
vaniljasokeria
¼ tl
inkivääriä
1 tlk (425 / 220 g)
säilykemangoa
1 ½ dl (n. 200 g)
viinirypäleitä

Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja Oivariini
  2. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun torttuvuokaan (halkaisija 24 cm). Paista 175 asteessa 15 - 20 min. Kumoa ja anna jäähtyä.
  3. Kostuta pohja. Valmista täyte. Vaahdota kerma. Mausta sokereilla ja inkiväärillä.
  4. Valuta mango. Kuutioi puolet mangosta ja yhdistä kerman joukkoon. Levitä kerros mangovaahtoa jäähtyneelle pohjalle. Halkaise pestyt viinirypäleet. Asettele loput hedelmät vaahdon päälle ja koristele lopulla vaahdolla.
  5. Tarjoa jälkiruoaksi tai kahvin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
247 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
52 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›