Helppo valkosuklaakakku

Helppo valkosuklaakakku

Valkosuklaakakku on todella helppo ja nopea valmistaa. Käytä kakun päällä joko marjoja tai hedelmiä makusi ja vuodenajan mukaan.

Ainekset8 annosta

8 annosta

Keksipohja

1 pkt (195 g)
Muro-keksejä
75 g

Täyte

2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® vanilja tuorejuustoa

tai 2 pktValio Viola® sitruuna tuorejuustoa
130 g (1 levy)
valkosuklaata

Päälle / koristeluun

3 dl
vadelmia , mustikoita, viinimarjoja, mansikoita

tai 3 dlhedelmäpaloja
tuoretta yrttiä , esim. sitruunamelissa tai pieniä mustaherukanlehtiä

Ohje

  1. Ota tuorejuusto hiukan ennen valmistusta huoneenlämpöön.
  2. Leikkaa 22 cm:n irtopohjavuokaan leivinpaperista pohjan kokoinen pala.
  3. Murskaa keksit. Sekoita joukkoon sulatettu voi.
  4. Taputtele seos vuokaan.
  5. Sekoita huoneenlämpöisen tuorejuuston joukkoon mikrossa sulatettu valkosuklaa. Käytä sekoitukseen lusikkaa tai sähkövatkainta.
  6. Kaada seos vuokaan keksipohjan päälle. Anna jäähtyä 30 min jääkaapissa tai kunnes seos hyytyy.
  7. Lisää päälle marjat tai hedelmät sekä yrttilehdet ennen tarjoilua.

Vinkki

Valio Viola® vanilja tuorejuustolla syntyy lempeän makuinen kakku. Jos haluat sitruunaisen maun, käytä täytteessä tällöin Valio Viola® sitruuna tuorejuustoa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
349 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
51 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)