Hirvijauhelihapihvit

Hirvijauhelihapihvit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Hirvijauhelihapihvit

Hirvijauhelihapihvit

Hirvenjauhelihasta valmistetut jauhelihapihvit tuovat vaihtelua ruokapöytään. Tarjoa pihvit yhdessä sienikastikkeen ja uuniperunoiden kanssa.

Valmistusaika

Työaika
40 min
uunissa
10 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset14 kpl

14 kpl
2 prk (à 150 g)
½ dl
vettä
1 dl
korppujauhoja
1
sipuli
1 rkl
800 g
hirven jauhelihaa
1
kananmuna
1 tl
suolaa
valko- tai mustapippuria

Paistamiseen

Ohje

  1. Sekoita kulhossa crème fraîche, vesi ja korppujauhot. Anna seistä n. 15 min.
  2. Hienonna sipuli ja kuullota voissa. Yhdistä kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi.
  3. Jaa taikina 14 osaan. Muotoile pihvit öljytyin käsin ja ruskista ne voissa pannulla, jälkikypsennä pihvit tarvittaessa uunissa 200 asteessa 10 min.
  4. Tarjoa sienikastikkeen ja halkaistujen uuniperunoiden kanssa. Lisäkkeeksi sopii esim. musta- tai punaherukka- tai pihlajanmarjahyytelö tai puolukkasurvos.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
144 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
6,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.