Itämaiset lammasmurekepihvit

Itämaiset lammasmurekepihvit
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Itämaiset lammasmurekepihvit

Itämaiset lammasmurekepihvit

Lampaanjauhelihasta valmistetut pihvit antavat vaihtelua suosituille jauheliharuoille. Tämä ruoka sopii myös juhlavalle aterialle. Sen seurana tarjottava kookoskastike ja basmatiriisi luovat itämaisen ateriakokonaisuuden.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
15 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset10 pihviä

10 pihviä
1 prk (200 g)
¾ dl
korppujauhoja
1
kananmuna
2 rkl
vettä
2 rkl
sweet chilikastiketta
1 tl
garam masala -maustesekoitusta
1 tl
suolaa
1 tl
raastettua sitruunankuorta
1 (150 g)
iso sipuli
½ ruukkua (n. 1/2 dl)
tuoretta korianteria
½ dl
suolapähkinöitä
480 g
lampaan paistijauhelihaa

Ohje

  1. Yhdistä kermaviili, korppujauhot, muna, vesi, mausteet ja sitruunankuori kulhossa. Anna seoksen turvota n. 10 min.
  2. Hienonna sillä välin sipuli ja korianteri. Rouhi pähkinät.
  3. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita hyvin.
  4. Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin. Laita leivinpaperin päälle pellille.
  5. Paista 225 asteessa n. 15 min tai kunnes kypsiä.
  6. Tarjoa esim. Kookoskastikkeen, keitetyn jasmiini- tai basmatiriisin ja salaatin kanssa.
Lisukkeeksi
Kookoskastike
10 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
169 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›