Kutsu ystäväsi kylään ja yllätä heidät maukkailla grilliherkuilla. Kokonainen porsaan ulkofilee kannattaa keittää ja laittaa marinadiin grillausta edeltävänä päivänä. Näin liha maustuu ja säilyttää mehukkuutensa grillissä.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
1 kg | porsaan ulkofileetä |
2 tl | suolaa |
1 tl | kokonaisia maustepippureita |
1 tl | kokonaisia mustapippureita |
3 | laakerinlehteä |
Marinadi | |
---|---|
2 dl | |
4 - 6 | valkosipulin kynttä |
2 tl | timjamia |
1 tl | mustapippurirouhetta |
1 tl | suolaa |
1 dl | barbeque-kastiketta |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.