Jogurtilla marinoitua porsasta

Jogurtilla marinoitua porsasta
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Jogurtilla marinoitua porsasta

Jogurtilla marinoitua porsasta

Kutsu ystäväsi kylään ja yllätä heidät maukkailla grilliherkuilla. Kokonainen porsaan ulkofilee kannattaa keittää ja laittaa marinadiin grillausta edeltävänä päivänä. Näin liha maustuu ja säilyttää mehukkuutensa grillissä.

Valmistusaika

Työaika
1 h 50 min
marinointi
5 h
Yhteensä
6 h 50 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 kg
porsaan ulkofileetä
2 tl
suolaa
1 tl
kokonaisia maustepippureita
1 tl
kokonaisia mustapippureita
3
laakerinlehteä

Marinadi

2 dl
4 - 6
valkosipulin kynttä
2 tl
timjamia
1 tl
mustapippurirouhetta
1 tl
suolaa
1 dl
barbeque-kastiketta

Ohje

  1. Lihan keittäminen

  2. Laita vesi ja mausteet kattilaan. Kun vesi kiehuu, lisää liha
  3. Keitä noin 1 1/2 t ja anna lihan jäähtyä keitinliemessään hetken.
  4. Marinadi

  5. Sekoita marinadi. Kaada marinadi pussiin ja lisää liha hieman lämpimänä.
  6. Tee pussin suuhun solmu tai sulje se kumilenkillä. Pyörittele pussia silloin tällöin ja säilytä sitä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
  7. Grillaus

  8. Lämmitä grilli tasaiseksi. Pyyhi lihan pinnalta ylimääräinen marinadi pois.
  9. Aseta liha grilliin ja grillaa pinta rapeaksi, kunnes liha on sisältäkin lämmintä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
124 kcal
Proteiini
18 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›