Juusto-pähkinäpatongit

Juusto-pähkinäpatongit

Hieman paremmat patongit maistuvat juustolta ja pähkinältä. Ne sopivat erityisesti salaattien seuraksi.

1 h 40 min
keskitaso
295 kcal / 100g
0
0

Ainekset4 kpl

4 kpl
75 g
5 dl
50 g
hiivaa
½ rkl
suolaa
2 dl (100 g)
hasselpähkinärouhetta
1 pussi (130 g)
12 dl (n. 800 g)
vehnäjauhoja

Voiteluun

Pinnalle

hasselpähkinärouhetta

Ohje

  1. Sulata ja jäähdytä voi. Liuota kädenlämpöiseen veteen hiiva. Lisää voisula, pähkinärouhe, juustoraaste ja osa jauhoista. Sekoita tasaiseksi ja alusta joukkoon loput jauhot. Anna kohota hyvin liinan alla
  2. Jaa taikina neljään osaan. Kauli palat suorakaiteen muotoisiksi levyiksi. Kääri levyt vinottain rulliksi. Nosta pelleille ja anna kohota liinan alla.
  3. Voitele maidolla. Leikkaa patonkeihin vinoja viiltoja ja ripottele päälle pähkinärouhetta.
  4. Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
295 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,8 g
Kalsium
125 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›