Juusto-pähkinäpatongit

Juusto-pähkinäpatongit

1 h 40 min
keskitaso
294 kcal / 100g
0
0

Hieman paremmat patongit maistuvat juustolta ja pähkinältä. Ne sopivat erityisesti salaattien seuraksi.

Ainekset

4 kpl
75 g
5 dl
50 g
hiivaa
½ rkl
suolaa
2 dl (100 g)
hasselpähkinärouhetta
1 pussi (130 g)
12 dl (n. 800 g)
vehnäjauhoja

Voiteluun

Pinnalle

hasselpähkinärouhetta

Ohje

  1. Sulata ja jäähdytä voi. Liuota kädenlämpöiseen veteen hiiva. Lisää voisula, pähkinärouhe, juustoraaste ja osa jauhoista. Sekoita tasaiseksi ja alusta joukkoon loput jauhot. Anna kohota hyvin liinan alla
  2. Jaa taikina neljään osaan. Kauli palat suorakaiteen muotoisiksi levyiksi. Kääri levyt vinottain rulliksi. Nosta pelleille ja anna kohota liinan alla.
  3. Voitele maidolla. Leikkaa patonkeihin vinoja viiltoja ja ripottele päälle pähkinärouhetta.
  4. Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
294 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
11 g
Suola
0,8 g
Ravintokuitu
3 g
Kalsium
125 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)