
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 pussi (à 500 g)
juureskuutioita
- 3 pussia (à 200 g) keittojuureksia
Voit kokeilla myös -
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 tl timjamia tai rosmariinia
- 1 dl vettä
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
-
1 pussi (130 g)
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
- 0 kg suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0 kg hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna Oivariini pannulla ja lisää juureskuutiot. Paista juureksia välillä sekoitellen. Lisää yrtti.
- Kaada pannulle vesi ja anna juuresten hautua hiljalleen sopivan kypsiksi.
- Lisää pannulle ruokakerma ja juustoraaste. Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto on sulanut. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää persiljasilppua.
- Tarjoa sellaisenaan tai paistetun lihan, kalan, makkaran tai lihapullien kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
128 kcal
Proteiini
4,9 g
Hiilihydraatti
4 g
Rasva
9,9 g
Tyydyttynyt rasva
4,7 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä
- hienonnettua persiljaa