Juustoinen juuresmuhennos

Juustoinen juuresmuhennos

20 min
helppo
127 kcal / 100g
0
0

Juustoinen juuresmuhennus maistuu erilaisten liha- ja kalaruokien lisäkkeenä.

Ainekset

4 annosta
1 pussi (à 500 g)
juureskuutioita
2 rkl
1 tl
timjamia tai rosmariinia
1 dl
vettä
2 dl
1 pussi (130 g)
suolaa
mustapippuria myllystä
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Kuumenna Oivariini pannulla ja lisää juureskuutiot. Paista juureksia välillä sekoitellen. Lisää yrtti.
  2. Kaada pannulle vesi ja anna juuresten hautua hiljalleen sopivan kypsiksi.
  3. Lisää pannulle ruokakerma ja juustoraaste. Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto on sulanut. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää persiljasilppua.
  4. Tarjoa sellaisenaan tai paistetun lihan, kalan, makkaran tai lihapullien kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
127 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
10 g
Suola
0,3 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
148 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)