Metsäsienimuhennos

Metsäsienimuhennos
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Metsäsienimuhennos

Metsäsienimuhennos

Syksyn sienisadosta valmistuu herkullinen muhennos lisäkkeeksi esimerkiksi lihalle, kalalle tai keitetyille perunoille.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
½ l
tuoreita metsäsieniä , esim. kantarelleja, tatteja tai suppilovahveroita
1 rkl
1 (120 g)
sipuli
½ dl
vehnäjauhoja
2 dl
2 - 3 dl
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
½ dl
persiljaa

Ohje

  1. Puhdista ja hienonna sienet. Paista sieniä pannulla alhaisella lämmöllä, kunnes sienistä irronnut neste on haihtunut.
  2. Lisää voi ja hienonnettu sipuli. Kun sipuli on läpikuultavaa, ripota päälle vehnäjauhot, sekoita. Lisää kerma ja maito. Keitä 2 - 3 min. Mausta.
  3. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai paistetun lihan tai kalan kanssa, lettujen täytteenä, paahdetulla leivällä tai munakasrullan täytteenä. Suurenna annosta tarpeen mukaan.
Vinkki

Vinkki

Tee hirvenjauhelihasta pihvejä tai pyöryköitä. Tarjoa Metsäsienimuhennoksen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
81 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›