Kukkakaalimuhennos

Kukkakaalimuhennos
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Kukkakaalimuhennos

Kukkakaalimuhennos

Kukkakaalimuhennos on kesäinen lisäke monille liha- ja kalaruoille. Kukkakaalista voit käyttää myös vihreät lehtiosat, jolloin hävikkiä ei tule paljoa ja muhennos ilahduttaa silmää.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (n. 650 g)
kukkakaali
1 prk (2,5 dl)
2 - 3 rkl
hienonnettua ruohosipulia

Ohje

  1. Puhdista kukkakaali. Poista kanta.
  2. Hienonna kukkaalin lehdet. Paloittele kukkakaalin kukinnot.
  3. Lisää kukkakaalin kukinnot kattilaan. Kaada päälle ruokakerma. Keitä kannen alla välillä sekoittaen n. 8 min.
  4. Lisää lehdet ja kypsennä vielä pari min.
  5. Viimeistele tuoreella ruohosipulilla.
  6. Tarjoa aterian lisukkeena esim. grillivartaiden, lihapullien tai paistetun kalan kanssa.
Vinkki

Vinkki

Tarjoa kukkakaalimuhennos valurautapannusta.
Lisukkeeksi
Lihavartaat
40 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
55 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›