Juustoinen juuressoselaatikko

TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Juustoinen juuressoselaatikko

Juustoinen juuressoselaatikko

Pakastejuureksista valmistuu joutuisasti helppo juuressoselaatikko lihan tai kinkun lisäkkeeksi.

TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 pussia (á 500 g)
juureskuutioita
5 dl
vettä
1 tl
suolaa
¼ tl
muskottipähkinää
½ tl
maustepippuria
¼ dl
siirappia
¼ dl
kaurakorppuja
1 prk (2,5 dl)
¼ tl
suolaa

Ohje

  1. Keitä kasvikset suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta vesi pois.
  2. Soseuta kasvikset sauvasekoittimella. Mausta sose. Lisää siirappi, korppujauhot ja juustokerma. Sekoita. Tarkista suola.
  3. Kaada voideltuun vuokaan. Paista 175 asteessa 50 min.
  4. Tarjoa esim. possun fileen tai kinkun lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
33 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›