Siirry sisältöön
Juustoinen juuressoselaatikko

Juustoinen juuressoselaatikko

Pakastejuureksista valmistuu joutuisasti helppo juuressoselaatikko lihan tai kinkun lisäkkeeksi.

Juustoinen juuressoselaatikko

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 pussia (á 500 g) juureskuutioita
  • 5 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • ¼ tl muskottipähkinää
  • ½ tl maustepippuria
  • ¼ dl siirappia
  • ¼ dl kaurakorppuja
  • 1 prk (2,5 dl)
    Valio ruokakermaa Kolme juustoa
    Laktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
    Valio ruokakerma 2,5 dl kolme juustoa UHT laktoositon
  • ¼ tl suolaa

Ohje

  1. Keitä kasvikset suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta vesi pois.
  2. Soseuta kasvikset sauvasekoittimella. Mausta sose. Lisää siirappi, korppujauhot ja juustokerma. Sekoita. Tarkista suola.
  3. Kaada voideltuun vuokaan. Paista 175 asteessa 50 min.
  4. Tarjoa esim. possun fileen tai kinkun lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 47 kcal
Proteiini 1,2 g
Hiilihydraatti 6,1 g
Rasva 1,5 g
Tyydyttynyt rasva 0,8 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search