
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
2
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pussi (n. 500 g) pakasteruusukaalia
- 4 dl vettä
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 pussi (70 g) saksanpähkinöitä
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
-
75 g
parmesaania
-
½ pussia (à150 g) Valio Mustaleima™ raastetta
Voit kokeilla myös -
Jaa resepti
Ohje
- Keitä ruusukaalit suolalla maustetussa vedessä kypsiksi, n. 4 min. Valuta vesi pois.
- Ruskista voi paistokasarissa vaalean ruskeaksi. Lisää ruusukaalit ja sekoittele hetki. Lisää karkeasti rouhitut saksanpähkinät. Kaada ruusukaali-pähkinäseos uuninkestävään vuokaan.
- Kiehauta ruokakerma. Lisää n. puolet juustoraasteesta. Sekoita kunnes juusto sulaa. Mausta pippurilla. Kaada seos vuokaan. Ripottele päälle loppu juustoraaste.
- Kuorruta 225 asteessa 10 min.
- Tarjoa liharuokien lisäkkeenä tai kasvisruokana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
104 kcal
Proteiini
3,1 g
Hiilihydraatti
1,8 g
Rasva
9,2 g
Tyydyttynyt rasva
3,6 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa