Ruusukaali-saksanpähkinävuoka

Ruusukaali-saksanpähkinävuoka

35 min
keskitaso
105 kcal / 100g
1
0

Ruusukaali-saksanpähkinävuoka on juhlava lisäke liharuoille. Se maistuu myös sellaisenaan kasvisruokana.

Ainekset

6 annosta
1 pussi (n. 500 g)
pakasteruusukaalia
4 dl
vettä
2 rkl
1 pussi (70 g)
saksanpähkinöitä
2 dl
75 g
parmesaania

Ohje

  1. Keitä ruusukaalit suolalla maustetussa vedessä kypsiksi, n. 4 min. Valuta vesi pois.
  2. Ruskista voi paistokasarissa vaalean ruskeaksi. Lisää ruusukaalit ja sekoittele hetki. Lisää karkeasti rouhitut saksanpähkinät. Kaada ruusukaali-pähkinäseos uuninkestävään vuokaan.
  3. Kiehauta ruokakerma. Lisää n. puolet juustoraasteesta. Sekoita kunnes juusto sulaa. Mausta pippurilla. Kaada seos vuokaan. Ripottele päälle loppu juustoraaste.
  4. Kuorruta 225 asteessa 10 min.
  5. Tarjoa liharuokien lisäkkeenä tai kasvisruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
105 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
9 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
87 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)