Ruusukaali-saksanpähkinävuoka

Ruusukaali-saksanpähkinävuoka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Ruusukaali-saksanpähkinävuoka

Ruusukaali-saksanpähkinävuoka

Ruusukaali-saksanpähkinävuoka on juhlava lisäke liharuoille. Se maistuu myös sellaisenaan kasvisruokana.

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa
10 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pussi (n. 500 g)
pakasteruusukaalia
4 dl
vettä
2 rkl
1 pussi (70 g)
saksanpähkinöitä
2 dl
75 g
parmesaania

tai 0.5 pussiaValio pastajuusto raastetta

Ohje

  1. Keitä ruusukaalit suolalla maustetussa vedessä kypsiksi, n. 4 min. Valuta vesi pois.
  2. Ruskista voi paistokasarissa vaalean ruskeaksi. Lisää ruusukaalit ja sekoittele hetki. Lisää karkeasti rouhitut saksanpähkinät. Kaada ruusukaali-pähkinäseos uuninkestävään vuokaan.
  3. Kiehauta ruokakerma. Lisää n. puolet juustoraasteesta. Sekoita kunnes juusto sulaa. Mausta pippurilla. Kaada seos vuokaan. Ripottele päälle loppu juustoraaste.
  4. Kuorruta 225 asteessa 10 min.
  5. Tarjoa liharuokien lisäkkeenä tai kasvisruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
105 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›