Ruusukaali-saksanpähkinävuoka

Ruusukaali-saksanpähkinävuoka

Ruusukaali-saksanpähkinävuoka on juhlava lisäke liharuoille. Se maistuu myös sellaisenaan kasvisruokana.

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pussi (n. 500 g)
pakasteruusukaalia
4 dl
vettä
2 rkl
1 pussi (70 g)
saksanpähkinöitä
2 dl
75 g
parmesaania

tai 0.5 pussiaValio pastajuusto raastetta

Ohje

  1. Keitä ruusukaalit suolalla maustetussa vedessä kypsiksi, n. 4 min. Valuta vesi pois.
  2. Ruskista voi paistokasarissa vaalean ruskeaksi. Lisää ruusukaalit ja sekoittele hetki. Lisää karkeasti rouhitut saksanpähkinät. Kaada ruusukaali-pähkinäseos uuninkestävään vuokaan.
  3. Kiehauta ruokakerma. Lisää n. puolet juustoraasteesta. Sekoita kunnes juusto sulaa. Mausta pippurilla. Kaada seos vuokaan. Ripottele päälle loppu juustoraaste.
  4. Kuorruta 225 asteessa 10 min.
  5. Tarjoa liharuokien lisäkkeenä tai kasvisruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
105 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
87 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›