
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h 30 min
Yhteensä
1 h 45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 600 g raakaa punajuurta
- 1 hapahko omena
- 1 sipuli
-
½ dl
Valio omenatäysmehuaValio omenatäysmehu raikastaa aamun kuin aamun ja maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100…
-
2 dl
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- ½ tl mustapippuria
- ½ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja leikkaa punajuuret ohuiksi suikaleiksi.
- Kuori omena, poista siemenkota ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
- Hienonna kuorittu sipuli.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään voidellussa uunivuoassa.
- Paista uunin keskiosassa 175 asteessa 1 t 30 min tai kunnes kypsää. Painele esim. lusikalla kasvisten pintaa nesteeseen paistamisen puolivälin jälkeen muutama kerta. Näin lopputuloksesta tulee mehevä. Peitä vuoka alumiinifoliolla kypsennyksen loppuvaiheessa, mikäli pinta ruskistuu liikaa.
- Tarjoa liharuokien lisäkkeenä tai kasviruokana sellaisenaan.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
125 kcal
Proteiini
3,2 g
Hiilihydraatti
5,4 g
Rasva
9,7 g
Tyydyttynyt rasva
5,7 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa