Juustoinen kesäkeitto

Juustoinen kesäkeitto
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Juustoinen kesäkeitto

Juustoinen kesäkeitto

Täyteläinen kesäkeitto saa makua tuoreista kasviksista ja vaihtelua ruusukaalista ja sulatejuustosta.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
6 dl
vettä
10
kokonaista maustepippuria
1 tl
sokeria
1 tl
suolaa
5 (500 g)
perunaa
3 (250 g)
porkkanoita
½ (250 g)
kukkakaalia
½ pkt (à 250 g)
5 dl
Valio täysmaitoa

tai 5 dlValio kevytmaitoa
200 g
ruusukaalia
1 mm (maustemit.)
jauhettua valkopippuria
50 g
kevätsipulia tai kesäsipulia

Ohje

  1. Kiehauta vesi ja mausteet kattilassa.
  2. Lisää joukkoon kuoritut ja paloitellut perunat ja porkkanat. Jätä perunat hieman porkkanoita suuremmiksi. Keitä n. 5 min.
  3. Lisää paloiteltu kukkakaali, Koskenlaskija ja maito. Keitä hiljalleen 5 - 10 min tai kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.
  4. Lisää puhdistetut ja puolitetut ruusukaalit ja valkopippuri. Keitä vielä 3 - 5 min, kunnes ruusukaalit ovat hieman pehmenneet.
  5. Hienonna kevätsipuli varsineen. Lisää keittoon.
  6. Tarjoa ruisleivän ja voin kanssa.
Vinkki

Vinkki

Voit korvata ruusukaalit pavuilla (tuore tai pakaste)

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
49 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›