
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.13
tähteä viidestä
8 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 dl vettä
- 10 kokonaista maustepippuria
- 1 tl sokeria
- 1 tl suolaa
- 5 (500 g) perunaa
- 3 (250 g) porkkanaa
- ½ (250 g) kukkakaalia
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoa laValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
-
5 dl
Valio täysmaitoaValio vapaan lehmän täysmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
5 dl Valio kevytmaitoa
Voit kokeilla myös -
- 200 g ruusukaalia
- ½ tl jauhettua valkopippuria
- 50 g kevätsipulia tai kesäsipulia
Jaa resepti
Ohje
- Kiehauta vesi ja mausteet kattilassa.
- Lisää joukkoon kuoritut ja paloitellut perunat ja porkkanat. Jätä perunat hieman porkkanoita suuremmiksi. Keitä n. 5 min.
- Lisää paloiteltu kukkakaali, Koskenlaskija ja maito. Keitä hiljalleen 5 - 10 min tai kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.
- Lisää puhdistetut ja puolitetut ruusukaalit ja valkopippuri. Keitä vielä 3 - 5 min, kunnes ruusukaalit ovat hieman pehmenneet.
- Hienonna kevätsipuli varsineen. Lisää keittoon.
- Tarjoa ruisleivän ja voin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
50 kcal
Proteiini
2,4 g
Hiilihydraatti
5,1 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1,1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa