Juustoiset keksit

Juustoiset keksit

Juustokeksit sopivat tarjottavaksi pikkusuolaisena yhdessä kahvin, teen tai glögin kanssa.

Ainekset50 kpl

50 kpl
150 g
2 ½ dl
vehnäjauhoja
1 pussi (130 g)

Voiteluun ja pinnalle

1
kananmuna
1 dl (50 g)
½ dl
mantelirouhetta

Ohje

  1. Sekoita pehmeään voihin jauhot ja juustoraaste. Painele taikina muovikelmuun ja anna levätä jääkaapissa n. tunti. Kauli taikina ohueksi levyksi kelmun sisällä tai jauhotetulla pöydällä.
  2. Ota levystä muotilla pyöreitä kakkuja (halkaisija 4 cm). Nosta kakut pellille leivinpaperin päälle. Sipaise keksit vatkatulla munalla. Ripottele pinnalle juustomuruja ja mantelirouhetta.
  3. Paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa esim. glögin, kahvin tai boolin kanssa.

Vinkki

Voit ripotella halutessasi pinnalle pelkkää mantelirouhetta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
453 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
34 g
Tyydyttynyt rasva
19 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g
Kalsium
268 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)