Juustoiset suupalat

Juustoiset suupalat

30 min
keskitaso
406 kcal / 100g
4
4

Illanistujaisten tai cocktailtilaisuuden pikkusuolainen tarjotaan usein viinin kera. Helposti syötävä ja maukkaan juustoinen suupala sopii erinomaisesti juhlavaankin tilaisuuteen.

Ainekset

24 kpl

Taikina

100 g
2 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
½ rasiaa (à 200 g)

Täyte

n. 100 g

Voiteluun ja pinnalle

kananmunaa ja unikonsiemeniä

Ohje

  1. Sekoita pehmeä voi ja vehnäjauho-leivinjauheseos monitoimikoneessa. Lisää Viola ja sekoita koneessa nopeasti tasaiseksi.
  2. Leivo taikina jauhotetulla pöydällä tangoksi ja jaa 24 palaan. Paina taikinapalaan sormella kolo. Täytä sokeripalan kokoisella juustokuutiolla tai oliivilla. Muotoile taikinapala käsillä siten, että täyte jää sisälle.
  3. Nostele uunipellille leivinpaperin päälle. Voitele munalla ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä.
  4. Paista 225 asteessa kauniin värisiksi, 8 - 10 min. Tarjoa cocktailpalana esim. boolin kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
406 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
29 g
Suola
1,2 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
317 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)