Kuumat savuliha-juustokeksit

Kuumat savuliha-juustokeksit

19 min
helppo
215 kcal / 100g
2
3

Pienet savulihalla ja juustolla täytetyt juustokeksit toimivat pikkunaposteltavina teen, oluen tai glögin seurassa. Paprikakuutiot tai halkaistut kirsikkatomaatit antavat kekseille pirteää värikkyyttä.

Ainekset

12 kpl
12 kpl (40 g)
suolakeksiä , esim. Ritz
50 g
kylmäsavuhärkää ohuina viipaleina
75 g
100 g
eriväristä paprikaa

Ohje

  1. Aseta savuhärkäviipaleen puolikkaita taitettuina kekseille uunipellille (puolikas viipaletta / keksi).
  2. Leikkaa juusto pieniksi kuutioiksi. Aseta kuutiot kekseille.
  3. Leikkaa paprikasta kuutioita tai halkaise kirsikkatomaatit. Lisää kekseille.
  4. Kuumenna 200 asteessa uunin keskiosassa, kunnes juusto alkaa sulaa n. 4 min. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
215 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
12 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
268 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)