Kuumat savuliha-juustokeksit

Kuumat savuliha-juustokeksit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kuumat savuliha-juustokeksit

Kuumat savuliha-juustokeksit

Pienet savulihalla ja juustolla täytetyt juustokeksit toimivat pikkunaposteltavina teen, oluen tai glögin seurassa. Paprikakuutiot tai halkaistut kirsikkatomaatit antavat kekseille pirteää värikkyyttä.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
4 min
Yhteensä
19 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset12 kpl

12 kpl
12 kpl (40 g)
suolakeksiä , esim. Ritz
50 g
kylmäsavuhärkää ohuina viipaleina
75 g
100 g
eriväristä paprikaa

tai 100 gpunaisia kirsikkatomaatteja

Ohje

  1. Aseta savuhärkäviipaleen puolikkaita taitettuina kekseille uunipellille (puolikas viipaletta / keksi).
  2. Leikkaa juusto pieniksi kuutioiksi. Aseta kuutiot kekseille.
  3. Leikkaa paprikasta kuutioita tai halkaise kirsikkatomaatit. Lisää kekseille.
  4. Kuumenna 200 asteessa uunin keskiosassa, kunnes juusto alkaa sulaa n. 4 min. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
215 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›