
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
4 min
Yhteensä
19 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 12 (40 g) suolakeksiä, esim. Ritz
- 50 g kylmäsavuhärkää ohuina viipaleina
-
75 g (1,5 dl)
Valio Salaneuvos® juustoaSalaneuvos oli Suomen suuriruhtinaskunnassa korkea-arvoinen virkamies, joka vartioi valtion salaisuuksia. Tarkkaan vartioitu on myös resepti…
-
100 g
eriväristä paprikaa
- 100 g punaisia kirsikkatomaatteja
Voit kokeilla myös
Jaa resepti
Ohje
- Aseta savuhärkäviipaleen puolikkaita taitettuina kekseille uunipellille (puolikas viipaletta / keksi).
- Leikkaa juusto pieniksi kuutioiksi. Aseta kuutiot kekseille.
- Leikkaa paprikasta kuutioita tai halkaise kirsikkatomaatit. Lisää kekseille.
- Kuumenna 200 asteessa uunin keskiosassa, kunnes juusto alkaa sulaa n. 4 min. Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
195 kcal
Proteiini
13,4 g
Hiilihydraatti
9,5 g
Rasva
11,2 g
Tyydyttynyt rasva
6,5 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa