1 - 2 | patonkia |
100 g | |
Oliivi-artisokkatäyte (kuvassa alarivissä) | |
---|---|
3 (300 g) | tomaattia |
100 g | kivettömiä kalamata-oliiveja |
120 g | artisokan sydämiä persiljaöljyssä |
tuoreita yrttejä , esim. rosmariinia tai basilikaa | |
100 g (2 dl) | |
TAI | |
Savulihatäyte (kuvassa toinen rivi alhaalta) | |
3 (300 g) | tomaattia |
75 g | kylmäsavuhärkää |
100 g (2 dl) | |
TAI | |
Kanatäyte (kuvassa toinen rivi ylhäältä) | |
3 (300 g) | tomaattia |
200 g | kypsää kanaa , esim. grillattua hienonnettuna |
100 g (2 dl) | |
tuoretta rosmariinia | |
TAI | |
Savusimpukkatäyte (kuvassa ylärivissä) | |
3 (300 g) | tomaatteja |
150 g | savustettuja simpukoita (säilyke) |
100 g (2 dl) | |
tuoretta ruohosipulia |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.