
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 275 g (4 dl) kampasimpukoita pakastettuja
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0 kg mustapippuria myllystä
- ½ tl suolaa
- 0 kg sitruunamehua
-
½ pkt (à 300 g)
Valio Ritari® juustoaValio Ritari® on luonteikas kermajuusto, jota kypsytetään aina vähintään yhdeksän kuukautta. Sen maku on ylväs,…
- 500 g vesimelonia
- 300 g viinirypäleitä
- 0 kg erilaisia salaatteja, esim. jääsalaattia ja rucolaa
Kastike
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 3 rkl makeaa, mietoa chilikastiketta
Kastike
-
1 rkl
Valio omenatäysmehuaValio omenatäysmehu raikastaa aamun kuin aamun ja maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100…
- 3 rkl rypsiöljyä
- 1 rkl sokeria
- 2½ rkl sitruunamehua
- 1 rkl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Sulata jäiset kampasimpukat.
- Kuumenna voi pannulla. Paista kampasimpukat pannulla molemmin puolin, n. 2 min / puoli. (Voit korvata kampasimpukat halutessasi katkaravuilla, niille riittää lyhyt kuumennusaika.) Mausta mustapippurilla, suolalla sekä halutessasi sitruunamehulla.
- Kuutioi juusto ja vesimeloni. Halkaise viinirypäleet.
- Levitä alkupalalautasille 2-3 erilaista salaattia. Jaa päälle muut ainekset. Laita päällimmäiseksi paistetut kampasimpukat esim. pienissä puuvartaissa. Yhteen annokseen tulee 3 - 4 kampasimpukkaa.
- Sekoita kastikkeiden ainekset. Pyöräytä mehu-öljykastike sauvasekoittimella tai ravista se pullossa. Laita kastikkeet erikseen tarjolle. (Halutessasi voit valmistaa vain jompaakumpaa kastiketta.)
- Tarjoa alkupalana rapeakuorisen leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
130 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
6,8 g
Rasva
8,7 g
Tyydyttynyt rasva
3,6 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- sitruunamehua
- erilaisia salaatteja