Merellinen pastakastike

Merellinen pastakastike

Merellisessä pastakastikkeessa on voimakas savun aromi, joten se on suunniteltu erityisesti aikuiseen makuun.

15 min
helppo
73 kcal / 100g
1

Ainekset2 annosta

2 annosta
1 rkl
1
sipuli
2
tomaattia
1 prk (2,5 dl)
1 dl
vettä
1 rkl
sitruunamehua
1 rasia (85 / 65 g)
savustettuja simpukoita
1 pussi (180 g)
katkarapuja, MSC-sertifioitu
mustapippuria myllystä
½ dl
tilliä

Ohje

  1. Kuullota sipuli Oivariini rasvassa. Lisää pieniksi kuutioiksi leikatut tomaatit. Sekoita samalla kuumentaen. Lisää ruokakerma, vesi ja sitruunamehu. Kiehauta
  2. Lisää valutetut simpukat ja sulatetut, valutetut katkaravut. Mausta pippurilla. Kuumenna nopeasti kiehuvaksi. Älä keitä, etteivät katkaravut sitkisty.
  3. Tarjoa keitetyn pastan kanssa. Ripota annosten pinnalle hienonnettua tilliä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
73 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›