
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 250 g pastaa
- 70 g purjoa
- 5 aurinkokuivattua tomaattia öljyssä
- 50 g kylmäsavulohiviipaleita
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kylmäsavulohi tuorejuustoaValio Viola® kevyt kylmäsavulohi tuo raikasta vaihtelua leivälle ja täyteläistä savukalan makua keittoihin tai kastikkeisiin.…
- 1 dl pastan keitinvettä tai vettä
- 1 rkl sweet chilikastiketta
- 1 tlk (200/120 g) savustettuja simpukoita öljyssä
- 1 dl hienonnettua basilikaa
Tarjoiluun
- ½ sitruunaa lohkoina
Jaa resepti
Ohje
- Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista sillä aikaa kastike.
- Leikkaa pesty purjo pieniksi paloiksi. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Suikaloi lohi.
- Paista purjo, tomaatit ja lohisuikaleet kevyesti pannulla. Lisää tarvittaessa nokare voita.
- Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi. Mausta sweet chilikastikkeella.
- Lisää valutetut simpukat. Kuumenna. Viimeistele basilikalla.
- Nosta pasta annoslautasille. Jaa päälle kastike. Tarjoa sitruunalohkojen kera.
KORISTELUVINKKI
- Lisää näyttävyyttä annoksiin saat kuorellisilla, keitetyillä sinisimpukoilla. Niitä myydään myös pakasteena.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
164 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatti
21,2 g
Rasva
4,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa