Savusimpukkapasta

Savusimpukkapasta
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Savusimpukkapasta

Savusimpukkapasta

Nopea ja herkullinen simpukkapasta valmistuu laadukkailla raaka-aineilla. Halutessasi äyriäisiä, kuten katkarapuja tai mustekalaa, voi lisätä joukkoon enemmänkin.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
250 g
pastaa
pala
purjoa
5
aurinkokuivattua tomaattia öljyssä
50 g
kylmäsavulohiviipaleita
1 rasia (200 g)
1 dl
pastan keitinvettä tai vettä
1 rkl
sweet chilikastiketta
1 tlk (200/120 g)
savustettuja simpukoita öljyssä
1 dl
hienonnettua basilikaa

Tarjoiluun

½
sitruunaa lohkoina

Ohje

  1. Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista sillä aikaa kastike.
  2. Leikkaa pesty purjo pieniksi paloiksi. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Suikaloi lohi.
  3. Paista purjo, tomaatit ja lohisuikaleet kevyesti pannulla. Lisää tarvittaessa nokare voita.
  4. Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi. Mausta sweet chilikastikkeella.
  5. Lisää valutetut simpukat. Kuumenna. Viimeistele basilikalla.
  6. Nosta pasta annoslautasille. Jaa päälle kastike. Tarjoa sitruunalohkojen kera.
Vinkki

Vinkki

Lisää näyttävyyttä annoksiin saat kuorellisilla, keitetyillä sinisimpukoilla. Niitä myydään myös pakasteena.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
176 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›