Savusimpukkapasta

Savusimpukkapasta

Nopea ja herkullinen simpukkapasta valmistuu laadukkailla raaka-aineilla. Halutessasi äyriäisiä, kuten katkarapuja tai mustekalaa, voi lisätä joukkoon enemmänkin.

20 min
helppo
176 kcal / 100g
1
1

Ainekset4 annosta

4 annosta
250 g
pastaa
pala
purjoa
5
aurinkokuivattua tomaattia öljyssä
50 g
kylmäsavulohiviipaleita
1 rasia (200 g)
1 dl
pastan keitinvettä tai vettä
1 rkl
sweet chilikastiketta
1 tlk (200/120 g)
savustettuja simpukoita öljyssä
1 dl
hienonnettua basilikaa

Tarjoiluun

½
sitruunaa lohkoina

Ohje

  1. Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista sillä aikaa kastike.
  2. Leikkaa pesty purjo pieniksi paloiksi. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit. Suikaloi lohi.
  3. Paista purjo, tomaatit ja lohisuikaleet kevyesti pannulla. Lisää tarvittaessa nokare voita.
  4. Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi. Mausta sweet chilikastikkeella.
  5. Lisää valutetut simpukat. Kuumenna. Viimeistele basilikalla.
  6. Nosta pasta annoslautasille. Jaa päälle kastike. Tarjoa sitruunalohkojen kera.

Vinkki

Lisää näyttävyyttä annoksiin saat kuorellisilla, keitetyillä sinisimpukoilla. Niitä myydään myös pakasteena.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
176 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
27 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›