
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 sipuli
- 2-3 (200 g) porkkanaa
- 1 (200 g) fenkoli
- ¼ tl kurkumaa
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 6 dl vettä
- 500 g kuivaa omenasiideriä
- 2 kalaliemikuutiota
- 2 laakerinlehteä
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- 2 rasiaa (à 400 /170 g) sinisimpukoita liemessä
- ½ tl tabascoa
- 1 dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna sipuli. Leikkaa porkkanat ja fenkoli tulitikkumaisen ohuiksi suikaleiksi. Kuullota kasvikset ja kurkuma voissa kattilassa.
- Lisää vesi, siideri, liemikuutiot ja laakerinlehdet. Keitä 10 min kannen alla.
- Lisää crème fraîche ja valutetut simpukat. Kuumenna.
- Mausta tabascolla ja hienonnetulla persiljalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
60 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatti
1,7 g
Rasva
3,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa