Juustokakku kuivatuista hedelmistä

Juustokakku kuivatuista hedelmistä

Kuivatut hedelmät sopivat uunissa paistettavaan juustokakkuun tehden siitä ihanan mehevän ja maukkaan.

1 h 20 min
keskitaso
331 kcal / 100g
0
0

Ainekset8 annosta

8 annosta
100 g
1 dl
sokeria
1
kananmuna
3 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta

Täyte

2 rasiaa (à 200 g)
1 tl
raastettua sitruunankuorta
1 rkl
sitruunamehua
1 dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
100 g
kuivattuja hedelmiä , esim. viikunoita, taateleita, luumuja tai aprikooseja
3
keltuaista
3
valkuaista

Ohje

  1. Peitä Ø 24 cm:n irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla
    Peitä Ø 24 cm:n irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla
  2. Valmista pohjataikina. Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita joukkoon muna ja kuivat aineet.
  3. Levitä taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Peitä vuoka kelmulla ja nosta jääkaappiin.
  4. Valmista täyte. Sekoita ainekset tuorejuuston joukkoon, hedelmät paloiteltuna ja valkuaiset osan sokerin kanssa kovaksi vaahdoksi vatkattuna. Kaada täyte vuokaan.
  5. Paista 175 asteessa uunin alimmalla tasolla n. 1 t. Peitä pinta leivinpaperilla, kun kakun pinta on sopivan ruskea.
  6. Irrota kakku vuoasta kylmänä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
331 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
62 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›