Juustopannu

Juustopannu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juustopannu

Kevyt kasvislounas syntyy tuoreista raaka-aineista. Voit tarjota Juustopannua myös liha- tai kanaruokien lisäkkeenä.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
1
punasipuli
3
valkosipulin kynttä
2 rkl
1 (400 g)
kesäkurpitsa
2
eriväristä paprikaa
1 dl
kivettömiä kalamata-oliiveja
1 prk (180 g)
suolaa
mustapippuria myllystä
lehtipersiljaa

Ohje

  1. Halkaise ja suikaloi sipuli ja viipaloi valkosipulin kynnet. Kuumenna rasva pannulla ja paista sipulit siinä.
  2. Lisää kuutioitu kesäkurpitsa, paloitellut paprikat ja oliivit. Paista aineksia pannulla sekoitellen.
  3. Murenna päälle valutettua salaattijuustoa. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita varovasti, kunnes juusto on kuumentunut.
  4. Ripottele päälle runsaasti persiljaa. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
84 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›