Juustotikut

Juustotikut

1 h 15 min
keskitaso
347 kcal / 100g
1
3

Juustotikut sopivat keittojen ja slaattien lisäkkeiksi tai sellaisenaan viin kanssa nautittaviksi. Juustotikut maistuvat usein myös lastenkutsuilla.

Ainekset

35 kpl
100 g
3 dl
vehnäjauhoja
¼ tl
suolaa
1 pussi (150 g)
1 prk (200 g)

Voiteluun ja pinnalle

kananmunaa
seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Sekoita huoneenlämpöiseen voihin jauhot ja suola. Lisää juustoraaste. Sekoita lopuksi nopeasti kemaviili joukkoon. Laita taikina jääkaappiin n. 30 minuutiksi.
  2. Leivo taikinasta sormenpaksuisia tankoja ja leikkaa ne n. 12 cm:n pituisiksi. Voitele munalla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä.
  3. Paista 200 asteessa kauniin ruskeiksi n. 13 min. Tarjoa salaatin tai keiton kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
347 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
23 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
263 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)