
Valmistusaika
Aktiivinen
50 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (400 g) pakasteseitiä
- ½ tl suolaa
- 1 pkt (120 g) fileepekonia
- 1 pussi (180 g) suikalejuureksia
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kippari®Laktoositon Valio ruokakerma Kippari® sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta ja…
- ½ dl vettä
- ¼ tl mustapippuria
-
50 g (1 dl)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
Jaa resepti
Ohje
- Mausta kohmeiseksi sulatettu kala suolalla ja pane voideltuun vuokaan.
- Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 25 min.
- Suikaloi pekoni ja paista suikaleita pannulla keskilämmöllä. Lisää juurekset ja anna niiden kuumentua.
- Lisää ruokakerma, vesi ja pippuri. Kiehauta. Kaada seos kalan päälle ja ripota pinnalle juusto. Jatka kypsentämistä n. 20 min.
- Tarjoa Kala-pekonigratiini keitettyjen perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
105 kcal
Proteiini
10,4 g
Hiilihydraatti
1,9 g
Rasva
6,1 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa