Kala-pekonigratiini

Kala-pekonigratiini

50 min
keskitaso
105 kcal / 100g
1
2

Arkiruoan tulee usein olla nopeasti valmistuvaa, mutta maukasta ja ravitsevaa. Uuniruoat sopivat arjen kiireisiin erinomaisesti, sillä ne valmistuvat lähes itsekseen.

Ainekset

4 annosta
1 pkt (400 g)
pakasteseitiä
½ tl
suolaa
1 pkt (120 g)
fileepekonia
1 pussi (180 g)
suikalejuureksia
1 prk (2,5 dl)
½ dl
vettä
¼ tl
mustapippuria
1 dl (50 g)

Ohje

  1. Mausta kohmeiseksi sulatettu kala suolalla ja pane voideltuun vuokaan.
  2. Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 25 min.
  3. Suikaloi pekoni ja paista suikaleita pannulla keskilämmöllä. Lisää juurekset ja anna niiden kuumentua.
  4. Lisää ruokakerma, vesi ja pippuri. Kiehauta. Kaada seos kalan päälle ja ripota pinnalle juusto. Jatka kypsentämistä n. 20 min.
  5. Tarjoa Kala-pekonigratiini keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
105 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
6 g
Suola
1,0 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
63 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)