
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.75
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 9 lasagnelevyä
Kala-pinaattiseos
-
1 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
- 1 iso sipuli hienonnettuna
- 1 pkt (400 g) pakasteseitiä tai muuta ruodotonta kalaa
- ½ tl sitruunapippuria
- ¾-1 tl suolaa
- 1 pkt (150 g) pakastepinaattia
Juustokastike
- ¾ dl vehnäjauhoja
-
1 l
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 1 kasvisliemikuutio
- ½ tl sitruunapippuria
-
1 pussi
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
Jaa resepti
Ohje
- Kuullota sipuli Oivariini rasvassa pehmeäksi. Lisää joukkoon kohmeinen, paloiteltu kala. Ripota kalalle pippuri ja suola. Lisää pinaatti. Anna kypsyä hieman.
- Yhdistä toisessa kattilassa vatkaten vehnäjauhot ja maito. Anna kiehua 2 - 3 min samalla sekoittaen. Mausta ja lisää joukkoon 2 dl juustoraastetta. Säästä loppu raasteesta vuoan pinnalle. Sekoita, kunnes kastike on tasaista ja juusto on sulanut.
- Levitä juustokastiketta ja kala-pinaattiseosta kerros vuoan pohjalle. Lado päälle kerros lasagnelevyjä. Tee loput kerrokset samoin, laita päällimmäiseksi kerros kastiketta. Ripota pinnalle loput juustoraasteesta.
- Kypsennä 175 asteessa 50 min. Peitä kypsennyksen puolivälissä leivinpaperilla, ettei ruoan pinta tummu liikaa. Tarjoa salaatin kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
106 kcal
Proteiini
8,1 g
Hiilihydraatti
9,5 g
Rasva
3,8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa