Kala-pinaattilasagne

Kala-pinaattilasagne

1 h 20 min
keskitaso
111 kcal / 100g
2
2

Kalalasagne tuo tervetullutta vaihtelua jauhelihalasagnelle. Samalla se on helppoa ja herkullista arkiruokaa.

Ainekset

5 annosta
9
lasagnelevyä

Kala-pinaattiseos

1 rkl
1 iso
sipuli hienonnettuna
1 pkt (400 g)
pakasteseitiä tai muuta ruodotonta kalaa
½ tl
sitruunapippuria
3/4 - 1 tl
suolaa
1 pkt (150 g)
pakastepinaattia

Juustokastike

¾ dl
vehnäjauhoja
1 l
1
kasvisliemikuutio
½ tl
sitruunapippuria
1 pussi

Ohje

  1. Kuullota sipuli Oivariini rasvassa pehmeäksi. Lisää joukkoon kohmeinen, paloiteltu kala. Ripota kalalle pippuri ja suola. Lisää pinaatti. Anna kypsyä hieman.
  2. Yhdistä toisessa kattilassa vatkaten vehnäjauhot ja maito. Anna kiehua 2 - 3 min samalla sekoittaen. Mausta ja lisää joukkoon 2 dl juustoraastetta. Säästä loppu raasteesta vuoan pinnalle. Sekoita, kunnes kastike on tasaista ja juusto on sulanut.
  3. Levitä juustokastiketta ja kala-pinaattiseosta kerros vuoan pohjalle. Lado päälle kerros lasagnelevyjä. Tee loput kerrokset samoin, laita päällimmäiseksi kerros kastiketta. Ripota pinnalle loput juustoraasteesta.
  4. Kypsennä 175 asteessa 50 min. Peitä kypsennyksen puolivälissä leivinpaperilla, ettei ruoan pinta tummu liikaa. Tarjoa salaatin kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
111 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
4 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
143 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)