Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
leipää
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 5 viipaletta grahampaahtoleipää
-
¼ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoaValio Viola® valkosipuli on aromikas vaihtoehto leivän päälle ja se sopii hyvin myös keittoihin ja…
- 2 (250 g) kypsää broilerin rintafileetä
- 1 tlk (425/250 g) persikkaa
Currykastike
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliäValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½ tl currya
- ½ rkl sinappia
- ripaus suolaa, sokeria ja mustapippuria
Pinnalle
- 0 kg tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa halutessasi leivistä reunat ohuelti.
- Paahda leivät paahtimessa. Levitä päälle tuorejuustoa.
- Leikkaa rintafileet ohuiksi viipaleiksi ja levitä leiville. Leikkaa persikat viipaleiksi ja lisää broilerin päälle.
- Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Annostele kastiketta leiville.
- Koristele persiljalla tai haluamallasi yrtillä
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
143 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatti
11 g
Rasva
6,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- tuoretta persiljaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.