
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g pastaa, esim. simpukka
- 200 g katkarapuja, MSC-sertifioitu
- 1 prk (170/280 g) säilöttyjä artisokan sydämiä
- 8 (80 g) aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
- 1 lime
- 1 rasia (250 g) pisara- tai miniluumutomaatteja
- 2 dl (25 g) rucolan lehtiä
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® tilli tuorejuustoaValio Viola® kevyt tilli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda tillin makua…
-
1 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- ½ tl suolaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
Sipuli-yrttiseos
- 2-3 (200 g) punasipulia
- 1½ rkl öljyä tomaattisäilykkeestä
- 1 dl sitruunamelissan lehtiä hienonnettuna
- 2 tl sokeria
- ¼ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin sipuli-yrttiseos. Hienonna sipulit ja pehmitä makua mikrossa kuumentamalla n. 20 sek. Anna jäähtyä. Sekoita joukkoon muut ainekset.
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan al dente. Käsittele sillä aikaa muut ainekset.
- Valuta katkaravut. Paloittele valutetut artisokan sydämet 4 - 6 osaan. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit.
- Purista limetin mehu. Puolita tuoreet tomaatit. Huuhtele ja kuivaa rucolan lehdet tarvittaessa.
- Valuta pastan keitinvesi pois. Sulata kuuman pastan joukkoon tuorejuusto. Lisää ruokakerma ja mausteet.
- Lisää katkaravut, artisokat, aurinkokuivatut tomaatit ja limetin mehu. Kuumenna kiehuvaksi. Nosta kattila liedeltä.
- Lisää tomaatit ja rucola. Tarjoa pasta heti. Viimeistele annokset sipuli-yrttiseoksella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
138 kcal
Proteiini
5,5 g
Hiilihydraatti
16,4 g
Rasva
5,2 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa