Katkarapupannu

Katkarapupannu

20 min
helppo
94 kcal / 100g
1
0

Currytahnojen voimakkuuksissa on eroja, joten muista maistella ruokaa sitä valmistaessasi.

Ainekset

4 annosta
1 rkl
3
valkosipulin kynttä
2 - 3 rkl
vihreää currytahnaa
1
punainen chilipalko
400 g
wok-kasviksia
300 g
katkarapuja
½
kalaliemikuutiota
2 dl
1 rkl
limettimehua

Pinnalle

kevätsipulia

Ohje

  1. Kuumenna Oivariini pannulla. Lisää hienonnetut valkosipulin kynnet ja currytahna, paista hetken aikaa lastalla käännellen
  2. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Lisää chili ja wokvihannekset pannulle. Kääntele seosta ja anna kypsyä n. 3 min.
  3. Lisää loput ainekset ja kuumenna. Tarkista liemen maku ja mausta tarvittaessa lisää. Tarjoa keitetyn riisin tai nuudelien kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
94 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
37 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)