Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 3 valkosipulin kynttä
- 2-3 rkl vihreää currytahnaa
- 1 punainen chilipalko
- 400 g wok-kasviksia
- 300 g katkarapuja, MSC-sertifioitu
- ½ kalaliemikuutiota
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 rkl limettimehua
Pinnalle
- 0 kg kevätsipulia
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna Oivariini pannulla. Lisää hienonnetut valkosipulin kynnet ja currytahna, paista hetken aikaa lastalla käännellen
- Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Lisää chili ja wokvihannekset pannulle. Kääntele seosta ja anna kypsyä n. 3 min.
- Lisää loput ainekset ja kuumenna. Tarkista liemen maku ja mausta tarvittaessa lisää. Tarjoa keitetyn riisin tai nuudelien kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
94 kcal
Proteiini
6,1 g
Hiilihydraatti
5,1 g
Rasva
5,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kevätsipulia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.