Kesäkurpitsatagliatelle & lämmin pähkinäkastike

Kesäkurpitsatagliatelle & lämmin pähkinäkastike
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kesäkurpitsatagliatelle & lämmin pähkinäkastike

Kesäkurpitsatagliatelle & lämmin pähkinäkastike

Eräänlaista kevyempää "pastaa" voi valmistaa juustohöylällä suikaloidusta kesäkurpitsasta. Herkullinen pähkinäkastike maistuu kesäkurpitsan seurana.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset3 annosta

3 annosta
2 (700 g)
kesäkurpitsaa
vettä , suolaa

Pähkinäkastike

2 ½ dl
1 dl
mangochutneya
1 dl
suolapähkinöitä
½ tl
kurkumaa
½ dl
tuoretta ruohosipulia

Ohje

  1. Mittaa kattilaan ruokakerma, mangochutney, pähkinät rouhittuina sekä kurkuma. Kuumenna kiehuvaksi, sekoita. Nosta kattila levyltä.
  2. Leikkaa kesäkurpitsat pituussuunnassa 4 osaan. Vedä paloista juustohöylällä suikaleita. Keitä niitä kattilassa suolalla maustetussa vedessä 2 - 3 min tai kunnes ne ovat sopivan pehmeitä (al dente). Valuta.
  3. Kuumenna kastike. Lisää hienonnettu ruohosipuli.
  4. Jaa kesäkurpitsat lautasille. Kaada päälle kastiketta. Tarjoa heti.
Vinkki

Vinkki

* Tarjoa halutessasi lisänä kypsää broileria.* Nuoret kesäkurpitsat ovat tässä ruoassa parhaita, koska ne ovat kiinteämaltoisia ja niissä ei ole isoja siemeniä.
Jälkeen
Uunibanaanipaistos
30 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
76 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›