Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 (700 g) kesäkurpitsaa
- 0 kg vettä, suolaa
Pähkinäkastike
-
2½ dl
Valio Keittiön ruokakerma 10 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 dl mangochutneya
- 1 dl suolapähkinöitä
- ½ tl kurkumaa
- ½ dl tuoretta ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa kattilaan ruokakerma, mangochutney, pähkinät rouhittuina sekä kurkuma. Kuumenna kiehuvaksi, sekoita. Nosta kattila levyltä.
- Leikkaa kesäkurpitsat pituussuunnassa 4 osaan. Vedä paloista juustohöylällä suikaleita. Keitä niitä kattilassa suolalla maustetussa vedessä 2 - 3 min tai kunnes ne ovat sopivan pehmeitä (al dente). Valuta.
- Kuumenna kastike. Lisää hienonnettu ruohosipuli.
- Jaa kesäkurpitsat lautasille. Kaada päälle kastiketta. Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
82 kcal
Proteiini
2,2 g
Hiilihydraatti
7 g
Rasva
4,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- vettä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.