Kesäkurpitsatagliatelle & lämmin pähkinäkastike

Kesäkurpitsatagliatelle & lämmin pähkinäkastike

30 min
helppo
75 kcal / 100g
2
0

Eräänlaista kevyempää "pastaa" voi valmistaa juustohöylällä suikaloidusta kesäkurpitsasta. Herkullinen pähkinäkastike maistuu kesäkurpitsan seurana.

Ainekset

3 annosta
2 (700 g)
kesäkurpitsaa
vettä , suolaa

Pähkinäkastike

2 ½ dl
1 dl
mangochutneya
1 dl
suolapähkinöitä
½ tl
kurkumaa
½ dl
tuoretta ruohosipulia

Ohje

  1. Mittaa kattilaan ruokakerma, mangochutney, pähkinät rouhittuina sekä kurkuma. Kuumenna kiehuvaksi, sekoita. Nosta kattila levyltä.
  2. Leikkaa kesäkurpitsat pituussuunnassa 4 osaan. Vedä paloista juustohöylällä suikaleita. Keitä niitä kattilassa suolalla maustetussa vedessä 2 - 3 min tai kunnes ne ovat sopivan pehmeitä (al dente). Valuta.
  3. Kuumenna kastike. Lisää hienonnettu ruohosipuli.
  4. Jaa kesäkurpitsat lautasille. Kaada päälle kastiketta. Tarjoa heti.

Vinkki

* Tarjoa halutessasi lisänä kypsää broileria.* Nuoret kesäkurpitsat ovat tässä ruoassa parhaita, koska ne ovat kiinteämaltoisia ja niissä ei ole isoja siemeniä.
Jälkeen
Uunibanaanipaistos
30 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
75 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Suola
0,2 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
27 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)