Kinuskinen panna cotta

Kinuskinen panna cotta

2 h 40 min
keskitaso
245 kcal / 100g
9
9

Kinuskilla ja vaniljasokerilla maustettu jogurtti viimeistellään mustikkakeitolla. Tarjoa jälkiruoaksi.

Ainekset

6 annosta

Ohje

  1. Yhdistä kerma ja fariinisokeri kattilassa.
  2. Anna kiehua, kunnes tippa kinuskia kylmään veteen pudotettuna jähmettyy kiinteäksi (n. 15 min). Anna jäähtyä, sekoita välillä.
  3. Lisää vaniljasokeri ja jogurtti kinuskin joukkoon.
  4. Jaa seos pieniin juomalaseihin. Peitä ja pidä kylmässä tarjoiluun saakka. Lisää päälle varovasti n. 1/2 dl mustikkakeittoa / annos.
  5. Tarjoa jälkiruoaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
245 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
20 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
84 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)