Kinuskinen panna cotta

Kinuskinen panna cotta

2 h 40 min
keskitaso
245 kcal / 100g
8
9

Kinuskilla ja vaniljasokerilla maustettu jogurtti viimeistellään mustikkakeitolla. Tarjoa jälkiruoaksi.

Ainekset

6 annosta

Ohje

  1. Yhdistä kerma ja fariinisokeri kattilassa.
  2. Anna kiehua, kunnes tippa kinuskia kylmään veteen pudotettuna jähmettyy kiinteäksi (n. 15 min). Anna jäähtyä, sekoita välillä.
  3. Lisää vaniljasokeri ja jogurtti kinuskin joukkoon.
  4. Jaa seos pieniin juomalaseihin. Peitä ja pidä kylmässä tarjoiluun saakka. Lisää päälle varovasti n. 1/2 dl mustikkakeittoa / annos.
  5. Tarjoa jälkiruoaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
245 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
20 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
84 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (9)

Nimetön20.7.2017 kello 20:03
Tämän ohjeen bongasin vuosia sitten mustikkakeittopurkin kyljestä. Aivan super ihana herkku ja kiva juttu, kun resepti löytyi täältä! Taidan testata kreikkalaisella jogurtilla seuraavaksi. :)
Nimetön3.11.2016 kello 15:06
Todella herkullinen jälkkäri! Meillä tehdään ihan pelkkien mustikoiden kera, ei oo liian makea :)
ValioAnna Koekeittiöltä28.10.2014 kello 14:00
Hei, kiitos kommenteista ja tarjoiluehdotuksesta! Karpalo ja kinuski on kieltämättä hyvä makuyhdistelmä.