Kinuskinen panna cotta

TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Kinuskinen panna cotta

Kinuskinen panna cotta

Kinuskilla ja vaniljasokerilla maustettu jogurtti viimeistellään mustikkakeitolla. Tarjoa jälkiruoaksi.

2 h 40 min
keskitaso
245 kcal / 100g
2
TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset6 annosta

6 annosta

Ohje

  1. Yhdistä kerma ja fariinisokeri kattilassa.
    http://www.youtube.com/watch?v=bFl1yb1vhk4
  2. Anna kiehua, kunnes tippa kinuskia kylmään veteen pudotettuna jähmettyy kiinteäksi (n. 15 min). Anna jäähtyä, sekoita välillä.
  3. Lisää vaniljasokeri ja jogurtti kinuskin joukkoon.
  4. Jaa seos pieniin juomalaseihin. Peitä ja pidä kylmässä tarjoiluun saakka. Lisää päälle varovasti n. 1/2 dl mustikkakeittoa / annos.
  5. Tarjoa jälkiruoaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
245 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›