
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2-3 (250 g) sipulia
- 2 valkosipulin kynttä
-
15 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ¾ dl vehnäjauhoja
-
9 dl
Valio Eila® maitojuomaa 3%Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
-
1 prk (2 dl)
Valio Eila® paksumpi ruokakermaaValio paksumpi ruokakerma on maultaan täyteläisempää ja rakenteeltaan tavanomaista paksumpaa ruokakermaa. Se sopii erinomaisesti kastikkeisiin,…
- ½ tl jauhettua mustapippuria
- 400 g savukirjolohta
- 1 dl tuoretta tilliä
- ½ tl suolaa
- 6 lasagnelevyä
- 3 pinaattilasagnelevyä
Pinnalle
-
1 dl
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
Jaa resepti
Ohje
- Kuullota hienonnetut sipulit ja valkosipulin kynnet voissa kattilassa.
- Lisää vehnäjauhot hyvin sekoittaen. Kaada joukkoon maito ohuena nauhana. Lisää myös ruokakerma. Kuumenna koko ajan sekoitellen, kunnes kastike sakenee.
- Mausta kastike pippurilla ja suolalla. Lisää perattu, paloiteltu kala ja hienonnettu tilli.
- Levitä kastiketta uunivuoan pohjalle. Lado päälle lasagnelevyjä. Tee loput kerrokset samoin - käytä keskikerroksessa pinaattilasagnelevyjä. Laita päällimmäiseksi kastiketta. Ripota pinnalle juustoraaste.
- Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 175 asteessa n. 50 min tai kunnes kypsä. Peitä vuoka foliolla ja anna vetäytyä n. 10 min ennen tarjoilua.
- Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
130 kcal
Proteiini
6,7 g
Hiilihydraatti
7,8 g
Rasva
8,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa