Kirjolohilasagne

Kirjolohilasagne

1 h 30 min
keskitaso
138 kcal / 100g
2
0

Kalalasagne saa piristysruiskeen, kun käytät keskikerroksessa pinaatilla maustettuja lasagnelevyjä.

Ainekset

6 annosta
2 - 3 (250 g)
sipulia
2
valkosipulin kynttä
1 rkl
¾ dl
vehnäjauhoja
9 dl
1 prk (2 dl)
½ tl
jauhettua mustapippuria
400 g
savukirjolohta
1 dl
tuoretta tilliä
½ tl
suolaa
6
lasagnelevyä
3
pinaattilasagnelevyä

Pinnalle

n. 1 dl

Ohje

  1. Kuullota hienonnetut sipulit ja valkosipulin kynnet voissa kattilassa.
  2. Lisää vehnäjauhot hyvin sekoittaen. Kaada joukkoon maito ohuena nauhana. Lisää myös ruokakerma. Kuumenna koko ajan sekoitellen, kunnes kastike sakenee.
  3. Mausta kastike pippurilla ja suolalla. Lisää perattu, paloiteltu kala ja hienonnettu tilli.
  4. Levitä kastiketta uunivuoan pohjalle. Lado päälle lasagnelevyjä. Tee loput kerrokset samoin - käytä keskikerroksessa pinaattilasagnelevyjä. Laita päällimmäiseksi kastiketta. Ripota pinnalle juustoraaste.
  5. Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 175 asteessa n. 50 min tai kunnes kypsä. Peitä vuoka foliolla ja anna vetäytyä n. 10 min ennen tarjoilua.
  6. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
138 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
8 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
92 mg
D-vitamiini
4 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)