
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 20 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaTaikina
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
-
2 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- ¾ pkt (à 50 g) hiivaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl sokeria
- 2 tl oreganoa
- 7 dl vehnäjauhoja
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Täyte
- 4 keitettyä (10 min) kananmunaa
- 1 dl oliiveja
- 1 dl tuoretta persiljaa
- 1 sipuli
-
1 prk (180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
Jaa resepti
Ohje
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen jogurtti-maitoseokseen. Lisää suola, sokeri ja oregano. Sekoita jauhot joukkoon, lisää lopuksi Oivariini. Kohota leivinliinan alla kaksinkertaiseksi.
- Kauli kohonnut taikina kahdeksi, n. 30 x 45 cm:n kokoiseksi levyksi.
- Viipaloi munat. Leikkaa oliivit ohuiksi viipaleiksi. Hienonna persilja ja sipuli. Levitä levyille muna- ja oliiviviipaleet, persilja, sipuli ja sormien välissä murennettu juusto.
- Rullaa kuten kääretorttu. Jätä saumapuoli alle. Leikkaa kumpikin tanko 8 palaan. Tee veitsellä pintaan pari viiltoa, jotta täyte näkyy. Kohota leivinliinan alla.
- Paista 225 asteessa 10 - 12 min.
- Tarjoa keiton tai salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
217 kcal
Proteiini
8,7 g
Hiilihydraatti
24,8 g
Rasva
8,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa