Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 20 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaTaikina
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
-
2 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- ¾ pkt (à 50 g) hiivaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl sokeria
- 2 tl oreganoa
- 7 dl vehnäjauhoja
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Täyte
- 4 keitettyä (10 min) kananmunaa
- 1 dl oliiveja
- 1 dl tuoretta persiljaa
- 1 sipuli
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
Jaa resepti
Ohje
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen jogurtti-maitoseokseen. Lisää suola, sokeri ja oregano. Sekoita jauhot joukkoon, lisää lopuksi Oivariini. Kohota leivinliinan alla kaksinkertaiseksi.
- Kauli kohonnut taikina kahdeksi, n. 30 x 45 cm:n kokoiseksi levyksi.
- Viipaloi munat. Leikkaa oliivit ohuiksi viipaleiksi. Hienonna persilja ja sipuli. Levitä levyille muna- ja oliiviviipaleet, persilja, sipuli ja sormien välissä murennettu juusto.
- Rullaa kuten kääretorttu. Jätä saumapuoli alle. Leikkaa kumpikin tanko 8 palaan. Tee veitsellä pintaan pari viiltoa, jotta täyte näkyy. Kohota leivinliinan alla.
- Paista 225 asteessa 10 - 12 min.
- Tarjoa keiton tai salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
217 kcal
Proteiini
8,7 g
Hiilihydraatti
24,8 g
Rasva
8,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.