Kukkakaaligratiini

Kukkakaaligratiini
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kukkakaaligratiini

Kukkakaaligratiini

Kukkakaalista valmistat mehevän gratiinin esimerkiksi kalaruokien lisäkkeeksi. Voit halutetessasi korvata puolet kukkakaalista parsakaalilla.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
20 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (500 g)
kukkakaali
¼ tl
suolaa
¼ tl
mustapippurirouhetta
1 dl
1 pussi (150 g)

Voiteluun

1 - 2 rkl

Ohje

  1. Paloittele kukkakaali nupuiksi. Keitä 3 min suolalla maustetussa vedessä. Valuta.
  2. Kaada voideltuun uunivuokaan.
  3. Sekoita kukkakaalin joukkoon suola ja pippuri.
  4. Lisää ruokakerma ja juustoraaste. Sekoita.
  5. Kuorruta 225 asteessa n. 20 min
Vinkki

Vinkki

Voit tarjota gratiinin myös annosvuoista. Tarkkaile tällöin ruoan kypsymistä ja vähennä tarvittaessa kypsennysaikaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
139 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›