Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kukkakaaliwingsit

Chicken wingsien idealla voit valmistaa myös tuliset kukkakaaliwingsit. Tuplapaneroidut kukkakaalipalat paahtuvat uunissa ja saavat päälleen kuuman chilikastikkeen. Loppuun vielä roisi dippikastike, niin herkku on siinä.

Kukkakaaliwingsit
Kukkakaaliwingsit

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 kg kukkakaalia
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 2 kananmunaa
  • 2 dl pankojauhoja

Kuuma chilikastike

  • 2 dl chilikastiketta esim. Texas Pete
  • 200 g
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon

Dippikastike


Ohje

  1. Paloittele kukkakaali nupuiksi.
  2. Riko kananmunat astiaan.
  3. Pyörittele kukkakaalit ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunissa ja lopuksi pankojauhoissa.
  4. Asettele kukkakaalit leivinpaperille uunipellille ja paista 225 asteessa noin 20 min.

Kuuma chilikastike

  1. Keitä chilikastike ja voi tasaiseksi kastikkeeksi kattilassa.
  2. Pyörittele kuumat kukkakaalit kastikkeessa ja tarjoile heti dippikastikkeen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 148 kcal
Proteiini 3,1 g
Hiilihydraatti 11 g
Rasva 9,8 g
Tyydyttynyt rasva 5,5 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search