Kurkkukala

Kurkkukala
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kurkkukala

Kurkku sopii myös kastikkeisiin. Yllätä pöytäseurasi kurkkukalalla. Kevyessä ja raikkaassa reseptissä maistuu myös tilli.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (300 g)
kurkku
½ tl
suolaa
2 rkl
viinietikkaa
400 g
ruodotonta kalaa tai pakastekalaa
2 rkl
ripaus
suolaa ja mustapippuria myllystä
2 dl
½ dl
vettä
1 dl
tilliä ja/tai ruohosipulia

Ohje

  1. Leikkaa kurkku tulitikkumaisiksi suikaleiksi tai raasta kurkku karkealla terällä. Lisää suola ja etikka. Anna maustua n. 15 min.
  2. Paista kalafileet tai kalapalat Oivariini rasvassa kummaltakin puolelta kauniin ruskeiksi. Mausta kalat. Siirrä ne pannulta pois.
  3. Ruskista voi ja kaada kurkkuseos pannulle. Paista kunnes neste haihtuu ja väri muuttuu maustekurkun väriseksi. Lisää kalat kurkkuseoksen päälle. Kaada ruokakerma pannulle. Hauduta 2 - 3 min. Lisää tarvittaessa hieman vettä ja hienonnettu yrtti.
  4. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
97 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›