Kurkku-katkarapuveneet

Kurkku-katkarapuveneet
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kurkku-katkarapuveneet

Kurkku-katkarapuveneet

Retrot kurkku-katkarapuveneet ovat kevyt naposteltava rapean leivän kanssa.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2
kurkkua
1 tl
sitruunamehua
150 g
isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
1 prk (200 g)
½ dl
hienonnettua tilliä

Kastike

2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
sitruunamehua
¼ tl
mustapippuria myllystä
¼ tl
suolaa
½ tl
sokeria
1 rkl
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Halkaise kurkut pituussuunnassa. Irrota sisus veitsellä. Kuutioi sisus. Mausta "veneen" pohjat sekä kuutioitu sisus sitruunamehulla.
  2. Sulata ja valuta katkaravut.
  3. Kokoa salaattiainekset kerroksittain veneisiin, päällimmäiseksi raejuustoa ja tilliä.
  4. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada salaatille tai tarjoa erikseen.
  5. Tarjoa rapean leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
64 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.