Kurkku-katkarapuveneet

Kurkku-katkarapuveneet

Retrot kurkku-katkarapuveneet ovat kevyt naposteltava rapean leivän kanssa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
2
kurkkua
1 tl
sitruunamehua
150 g
isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
1 prk (200 g)
½ dl
hienonnettua tilliä

Kastike

2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
sitruunamehua
¼ tl
mustapippuria myllystä
¼ tl
suolaa
½ tl
sokeria
1 rkl
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Halkaise kurkut pituussuunnassa. Irrota sisus veitsellä. Kuutioi sisus. Mausta "veneen" pohjat sekä kuutioitu sisus sitruunamehulla.
  2. Sulata ja valuta katkaravut.
  3. Kokoa salaattiainekset kerroksittain veneisiin, päällimmäiseksi raejuustoa ja tilliä.
  4. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada salaatille tai tarjoa erikseen.
  5. Tarjoa rapean leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
64 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g
Kalsium
19 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›