Siirry sisältöön
Juustoinen katkarapusalaatti

Juustoinen katkarapusalaatti

Herkuttele tällä maukkaalla, mutta helpolla salaatilla vaikka viikonlopun kunniaksi.

Juustoinen katkarapusalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 150 g katkarapuja, MSC-sertifioitu
  • ½ pkt (à 350 g)
    Valio Polar® juustoa
    Valio Polar® on saanut innoituksensa pohjoisesta luonnosta, joka ei tunne kompromisseja. Se on juusto, jonka…
    Valio Polar® Alkuperäinen 15 % e350 g
  • 400 g makeaa melonia
  • 100 g kevätsipulia
  • 1 ruukku jääsalaattia

Kastike

  • 2 dl
    Valio turkkilaista jogurttia
    Paksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
    Valio turkkilainen jogurtti 400 g laktoositon
  • 2½ rkl makeaa chilikastiketta

Ohje

  1. Sulata katkaravut ja valuta siivilässä ylimääräinen neste pois. Kuutioi juusto. Kuori meloni ja poista siemenet. Leikkaa meloni kuutioiksi ja kevätsipuli ohuiksi renkaiksi. Revi salaatti. Kokoa ainekset kerroksittain salaattimaljaan.
  2. Sekoita jogurttiin chilikastike. Tarjoa kastike eri kulhosta

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 82 kcal
Proteiini 7,2 g
Hiilihydraatti 3,4 g
Rasva 4,2 g
Tyydyttynyt rasva 2,4 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search