
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 pkt (350 g)
Valio Turunmaa® juustoaValio Turunmaa® on perinteinen, hieno suomalainen kermajuusto. Tämän tyylistä kermajuustoa valmistettiin Lounais-Suomen kartanoissa jo 1800-luvun…
-
1 pkt (300 g) Valio Ritari® juustoa
Voit kokeilla myös -
- 400 g isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
- 2-3 päärynää
- 3 klementiiniä
- 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
- 200 g erilaisia salaatteja
- 1 tlk (240/142 g) kivettömiä kalamata-oliiveja
Sinappikastike
-
1 prk (200 g)
Valio kermaviiliäValio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
- 1 rkl sitruunamehua
- ½ rkl hunajaa tai sokeria
- ¼ tl suolaa
- ½ rkl sinappia
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa juusto kuutioiksi. Sulata ja valuta katkaravut. Kuori ja paloittele päärynät. Viipaloi tai paloittele klementiinit. Halkaise tomaatit. Revi salaatit. Valuta oliivit.
- Asettele ainekset kerroksittain salaattikulhoon tai laakealle vadille. Sekoita kastike ja tarjoa salaatin kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
109 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatti
3,2 g
Rasva
7,2 g
Tyydyttynyt rasva
3,5 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa