Juusto-katkarapusalaatti

Juusto-katkarapusalaatti

25 min
helppo
125 kcal / 100g
1
0

Juhlava juustosalaatti on raikas, mutta ruokaisa tarjottava kesän juhliin.

Ainekset

10 annosta
1 pkt (350 g)
400 g
isoja katkarapuja
2 - 3
päärynää
3
klementiiniä
1 rasia (250 g)
kirsikkatomaatteja
n. 200 g
1 - 3 erilaista salaattia
1 tlk (240/142 g)
kivettömiä kalamata-oliiveja

Sinappikastike

1 prk (200 g)
1 rkl
sitruunamehua
½ rkl
hunajaa tai sokeria
¼ tl
suolaa
½ rkl
sinappia

Ohje

  1. Leikkaa juusto kuutioiksi. Sulata ja valuta katkaravut. Kuori ja paloittele päärynät. Viipaloi tai paloittele klementiinit. Halkaise tomaatit. Revi salaatit. Valuta oliivit.
  2. Asettele ainekset kerroksittain salaattikulhoon tai laakealle vadille. Sekoita kastike ja tarjoa salaatin kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
125 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
9 g
Suola
0,8 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
181 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)