Laktoositon mikromannapuuro

Laktoositon mikromannapuuro

Mannapuuro valmistuu nopeasti myös mikrossa ja maistuu välipalana tai jälkiruokana.

Ainekset1 annos

1 annos
2 dl
1 ½ rkl
mannasuurimoita
ripaus
suolaa

Tarjoiluun

Ohje

  1. Valitse puuroa varten mikronkestävä, tilava / syvä lautanen tai muu astia, ettei puuro kiehu yli. Kuumenna maito kiehuvaksi mikrossa täysteholla, n. 2 min.
  2. Vatkaa mannasuurimot maitoon haarukalla. Kypsennä täydellä teholla 30 sek. Sekoita.
  3. Hauduta puuroa vielä 4 - 5 min haudutusteholla, sekoita välillä pariin otteeseen. Mausta ripauksella suolaa.
  4. Anna jäähtyä hetkisen. Sekoita myös jäähtymisen aikana, ettei puuro kuoretu.
  5. Tarjoa mustikkakeiton kanssa.
Vinkki

Vinkki

* Voit valmistaa puuron myös tavallisesta Valio kevytmaidosta tai Valio täysmaidosta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
64 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
110 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›