Laktoositon mikromannapuuro

Laktoositon mikromannapuuro
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Laktoositon mikromannapuuro

Laktoositon mikromannapuuro

Mannapuuro valmistuu nopeasti myös mikrossa ja maistuu välipalana tai jälkiruokana.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset1 annos

1 annos
2 dl
1 ½ rkl
mannasuurimoita
ripaus
suolaa

Tarjoiluun

Ohje

  1. Valitse puuroa varten mikronkestävä, tilava / syvä lautanen tai muu astia, ettei puuro kiehu yli. Kuumenna maito kiehuvaksi mikrossa täysteholla, n. 2 min.
  2. Vatkaa mannasuurimot maitoon haarukalla. Kypsennä täydellä teholla 30 sek. Sekoita.
  3. Hauduta puuroa vielä 4 - 5 min haudutusteholla, sekoita välillä pariin otteeseen. Mausta ripauksella suolaa.
  4. Anna jäähtyä hetkisen. Sekoita myös jäähtymisen aikana, ettei puuro kuoretu.
  5. Tarjoa mustikkakeiton kanssa.
Vinkki

Vinkki

* Voit valmistaa puuron myös tavallisesta Valio kevytmaidosta tai Valio täysmaidosta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
64 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›