
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- 1 dl korppujauhoja
- 400 g karitsan paistijauhelihaa
- 1 kananmuna
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 tl suolaa
- 1 tl kuivattua timjamia
- ½ tl jauhettua mustapippuria
Täyte
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 8 (80 g) aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
- 1 dl tuoretta persiljaa
Dijon-kermaviilikastike
-
1 prk (200 g)
Valio Eila® kermaviiliäValio laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi.…
- 1 rkl Dijon-sinappia
- 1 tl sitruunamehua
- ¼ tl jauhettua mustapippuria
- ½ tl sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Laita kerma ja korppujauhot kulhoon. Anna turvota 5 min. Lisää jauheliha, muna, hienonnettu valkosipuli ja mausteet. Sekoita.
- Taputtele mureketaikina kostutetuin sormin tuorekelmun päälle 20 x 30 cm:n kokoiseksi levyksi. Levitä päälle AURA muru, hienonnetut tomaatit ja persilja. Kääri murekelevy rullalle tuorekelmun avulla kääretortun tapaan. Poista kelmu. Nosta rulla uunipellille leivinpaperille.
- Paista uunin keskitasolla 175 asteessa n. 25 min. Anna vetäytyä folioon käärittynä 5 - 10 min.
- Valmista kastike. Sekoita ainekset. Tarkista maku.
- Viipaloi rulla. Tarjoa Dijon-kermaviilikastikkeen ja keitettyjen perunoiden, perunamuusin tai riisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
191 kcal
Proteiini
11,1 g
Hiilihydraatti
6,2 g
Rasva
13,4 g
Tyydyttynyt rasva
6,3 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa