
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 20 min
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ¾ dl korppujauhoja
-
1 prk (200 g)
Valio kermaviiliäValio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
- 2 isoa sipulia
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 750 g lampaan jauhelihaa
- 1 kananmuna
- ¾ tl jauhettua mustapippuria
- 1½ tl suolaa
Täyte
-
1 prk (180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 dl tuoretta persiljaa ja/tai basilikaa
Pippurikastike
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuustoLaktoositon Valio ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja…
- 2 dl vettä
- 2-3 tl makeaa soijakastiketta
- 1½ rkl tummaa suurustejauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Turvota korppujauhot kermaviilissä 5 min. Kypsennä hienonnetut sipulit Oivariini rasvassa pannulla läpikuultaviksi. Jäähdytä. Lisää kermaviiliseokseen kaikki mureketaikinan ainekset ja sekoita
- Valuta salaattijuusto ja murenna se haarukalla. Hienonna valkosipulin kynnet ja yrtit. Sekoita täytteen ainekset
- Jaa mureketaikina kahteen osaan. Taputtele ne kostutetulle leivinpaperille n. 30 x 20 cm levyiksi. Jaa kumpikin levy 6 osaan. Jaa täyte neliöille. Muotoile pieniksi murekkeiksi niin, että täyte jää sisälle. Kypsennä uunipannulla leivinpaperin päällä 225 asteessa n. 25 min.
- Laita ruokakerma ja vesi kattilaan. Kuumenna sekoittaen. Lisää soijakastike ja suuruste. Keitä 1 min sekoittaen
- Tarjoa lammasmurekkeita ja kastiketta perunoiden ja kasvisten kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
147 kcal
Proteiini
9,1 g
Hiilihydraatti
3,9 g
Rasva
10,5 g
Tyydyttynyt rasva
4,5 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa