
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ½ dl korppujauhoja
- ½ pussia (0,5 dl) sipulikeittoaineksia
-
1 prk (200 g)
Valio Eila® kermaviiliäValio laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi.…
- 400 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
- 1 kananmuna
Täyte
- 1 prk (160/315 g) säilykemetsäsienikuutioita
- 1 pieni sipuli
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ¼ tl suolaa
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita korppujauho ja sipulikeittoainekset kulhossa. Lisää kermaviili. Anna turvota 5 - 10 min.
- Lisää jauheliha ja muna murekemassaan. Sekoita.
- Kuori ja hienonna sipuli. Valuta sienikuutioista neste. Paista sieniä pannulla, kunnes ylimääräinen neste on haihtunut. Lisää Oivariini ja sipulit, kuullota muutama min. Mausta suolalla.
- Leikkaa sulatejuustosta sormen vahvuisia tankoja.
- Taputtele murekemassasta leivinpaperin päällä n. 1 1/2 cm:n paksuinen, soikea levy. Lusikoi levyn keskelle sieni-sipuliseos. Laita päälle juustotangot. Muotoile mureke umpeen.
- Nosta mureke uunipannulle leivinpaperin päälle tai laakeaan uunivuokaan.
- Paista uunin keskitasolla 200 asteessa 35 - 40 min tai kunnes kypsä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
133 kcal
Proteiini
10,3 g
Hiilihydraatti
3,1 g
Rasva
8,8 g
Tyydyttynyt rasva
4,3 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa