Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Lämpimät välipalaleivät

Välipalaleivät voi valmistaa mikrossa, uunissa tai voileipägrillissä. Nauti lämpimien leipien kanssa kylmää maitoa.

Lämpimät välipalaleivät
Lämpimät välipalaleivät

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 grahampaahtoleipäviipaletta
  • 2 tl
    Valio Oivariini® rasvaa
    Valio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
    Valio Oivariini® 400 g normaalisuolainen HYLA®
  • 2 viipaletta kinkkuleikkelettä
  • 1 tl sinappia
  • 1-2 
    Valio Polar® 15% juustoviipaleita
    Valio Polar® on juusto, jonka maku on samaan aikaan voimakas ja lempeä. Valio Polar® Alkuperäinen…
    Valio Polar® Alkuperäinen 15 % e300 g viipale

Ohje

  1. Voitele leivät Oivariini rasvalla ja sinapilla. Laita päälle kinkkua ja 1 - 2 juustoviipaletta.
  2. Nosta leivät uuniin 200 asteeseen n. 10 min.
  3. Juomaksi maistuu kylmä maito.

Vinkki

Voit valmistaa leivät myös mikroaaltouunissa tai voileipägrillissä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 260 kcal
Proteiini 15,7 g
Hiilihydraatti 18,7 g
Rasva 13,1 g
Tyydyttynyt rasva 6 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 1,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search