Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 10 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 600 g naudan sisäpaistia
- 120 g fileepekonia
- 100 g (1,5 dl) hillosipuleita
- 5 valkosipulin kynttä
- 1 l metsäsieniä
- 3 dl vettä
- 2 rkl lihafondia
-
1 prk (120 g)
Valio Keittiön smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- 2 tl makeaa sinappia
- ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa naudan paisti ohuiksi viipaleiksi. Hienonna pekoni.
- Laita pekoni kylmälle pannulle ja kuumenna hiljalleen kunnes pekoni ruskistuu. Siirrä pekoni sivuun pannulta ja ruskista lihat pekonin rasvassa. Lisää sipulit, valkosipulinkynnet ja paloitellut metsäsienet. Anna ruskistua vielä hetki.
- Siirrä lihat, sipulit ja sienet pataan. Lisää vesi, fondi, smetana ja mausteet. Sekoita hyvin. Anna hautua uunissa 200 asteessa kannen alla n. 45 min.
- Tarkista maku. Tarjoa esim. paahdettujen uunijuuresten kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
109 kcal
Proteiini
10,8 g
Hiilihydraatti
1,9 g
Rasva
6,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.